Friday, July 29, 2011

29.juuli 2011

Ma ei taha äikest,mul on siis paha olemine ja pealegi kardan ka seda vägevat loodusjõudu.Veel paar päeva,siis ehk on pikne end suutnud piisavalt välja elada ja jalutab EEsti kohalt minema:)
Veel üks ätu pääsukeselaps on juurde siginenud, nüüd kraaklevad ja kaklevad juba mitmekesi oma puuris:)
Kajakas,kes Kadri juurest tuli,on kahjuks aitamiseks liiga katki:(
Palju tuleb piiritajate kohta kõnesid ja meile.
Mattias tõi Koselt kurepoja,jällegi koleda jalaga.Sellel titel on jalalaba suisa otsast ja jalg moondunud.Esialgu jääme jälgima,kuidas ta üldse oma ühe jalaga askeldatud saab.VB vale,vb õige, aga igatahes praegu toimime nii. Paljud arvavad,et ühe jalaga kurg ei saa hakkama jne, aga kui küsida,kas oled näinud ühe jalaga kurge ja mis moodi see mittehakkama saamine välja näeb,ei oska keegi vastata. Seega vaatame ,mis moodi lind käituma hakkab.Noor laps,pole kahe jalaga elanudki,kohanemine peaks olema mitte kõige raskem. Eutanaasia jõuab alati teha kui tal hakkamasaamine ikka väga niru on.Igatahes sai ta parasiiditõrje, sest mutukaid tal ikka peal jalutas (sügelesin jupp aega õhtul).
Homme siis kolib telekakastist õue.
Pekingi pardi mamma talluti hetk tagasi ära:( Ilmselt isane asjatas ja hani läks appi ja see on juba mammale liig mis liig.Panime ta üksikkongi toibuma,vaatame,mis seis hommikuks on.
Vihm on lindude aedikutest mingi haisva mülka teinud, kuidagi võtab isu ära linde pidada.
Kalkun vaatab aina tihedamalt sügavkülmiku poole, sest on aina pahuram ja ämbriga tuleb teda pidevalt tõrjuda.
Kajakanooruk kakles lihapalade pärast kurega ja jooksis hetk hiljem pahaste brahma noorlindude eest tulistvalu puude taha varjule.
Esimene tomat roosatab kasvuhoones, varsti varsti juba ehk saab.

No comments:

Post a Comment